| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Haasteelliset liikenneolosuhteet jatkuvat

Eilisen ja tämän vuorokauden puolellekin jatkunut lumimyräkkä toi Kauniaisiin noin 25 senttiä lisää lunta. Kunnossapitotöitä on tehty keskiyöstä alkaen, jotta kaikki väylät saadaan avattua liikennöitävään kuntoon, kaupunki tiedottaa.

Katualueilla on tilaa kadun lumille rajallisesti ja tämän vuoksi kaupunki muistuttaa, että kiinteistöiltä ei saa siirtää lumia kaupungin alueelle. Mikäli lumet eivät mahdu kiinteistön omalle alueelle tulee ne ajaa yleisille lumenvastaanottopaikoille. Kauniaisten kaupungilla ei ole yleistä lumenvastaanottopaikkaa.

– Sään lauhtuminen tuo lähipäivinä lisää uusia haasteita. Sääennusteen mukaan sadetta on luvattu jo ennen viikonloppua. Loskan lisäksi paikallisia tulvia on jälleen luvassa, kaupunki toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *