| KAUPUNKI - STADEN

Staden: Utmanande trafikförhållanden också i fortsättningen

Snöstormen som varade igår och idag gav omkring 25 cm mer snö till Grankulla. Underhållsarbetet har pågått sedan midnatt för att alla körfält skall vara i trafikerbart skick, informerar staden.

Det finns begränsat med utrymme på gatuområdena för gatusnö och därför påminner staden om att det inte är tillåtet att flytta snö från fastigheterna till stadens mark. Om snön inte ryms på fastighetens eget område ska den köras till en allmän snömottagningspunkt. Grankulla stad har inte en allmän mottagningspunkt.

– Det kommande mildare vädret kommer att ge fler nya utmaningar under de kommande dagarna. Enligt väderprognosen har det utlovats plusgrader och regn redan innan helgen. Förutom regnet och slasket är lokala översvämningar åter aktuella, konstaterar staden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *