| KAUPUNKI - STADEN

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden hiihtolomavinkit

Hiihtoloma (21.–25.2.) lähestyy. Tässä vinkkejä.

Wibit rata uimahallissa kahtena arkipäivänä. Päivät tarkentuvat lähempänä.

Kasavuoren kuntorata. Talvisin tämä 2,3 km pitkä kuntorata muuttuu hiihtäjien paratiisiksi, kunhan sää sen sallii. Olemme saaneet apua Espoolta latujen ylläpitoon. He tulevat apuun aina kun ehtivät ja muuten ylläpidosta vastaavat omat ammattitaitoiset ulkoliikuntapaikkahoitajamme. Uimahallin pihalta löytyy perheen pienimmille sopivat harjoitusladut.

Sahara on jaettu talvikaudella kolmeen osaan. Kaukalo, mailalliset sekä mailattomat luistelijat. Toivomme, että tätä ohjeistusta noudatettaisiin, jotta jokaisella olisi turvallinen ja mukava luistelukokemus. Smedsin kenttä on toinen ulkokenttä josta löytyy lämmitetty pukuhuone sekä wc. Kenttiä ylläpidetään päivittäin sääolosuhteet huomioiden.

Gallträsk. Kauniaisten kaupunki ei ylläpidä järven käyttöolosuhteita, kuten jäätä, avantoa, laitureita tms. Näin ollen kaikkien edellä mainittujen käyttö on jokaisen omalla vastuulla.

Laskettelurinne, Granibacken. Toiminnasta talvikaudella vastaa www.grifkalpine.fi. Rinteen viereisissä portaissa ei talvikunnossapitoa.

Pulkkamäki. Laskettelurinteestä vasemmalta metsikön keskeltä löytyy valaistu pulkkamäeksi raivattu alue.

Kunnossapito seuraa varsinkin näin talvella säätietoja tarkasti ja tekee parhaansa taistelussa sääoloja vastaan. Mikäli haluat reaaliaikaista tietoa esim. latujen tai ulkojäiden tilanteesta, niin he auttavat mielellään, 050 537 1340.

Nuorisopalvelut järjestää arkipäivinä iltapäivisin pienryhmäretkiä esim. seuraaviin kohteisiin:

  • Rush Trampoliinipuisto
  • Karting
  • Keilahalli

Osallistumismaksu on 10€/hlö ja mukaan mahtuu rajallinen määrä. Retket toteutuvat vain koronarajoitusten sen salliessa. Nuorisotila kaupungintalolla on myös auki koko viikon normaalisti ma-pe klo 16.00–20.00. Nuorisotilalla voi pelata biljardia, pingistä, pleikkaria, lautapelejä ja e-sport pelejä turvallisen aikuisen opastuksella.

Lisätietoja nuorisonohjaaja Kermit Haapalainen kermit.haapalainen@kauniainen.fi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *