| YLEINEN - ALLMÄN

Ny verksamhetsledare på Grani Närhjälp

Aila Thurin har börjat som ny verksamhetsledare på Grani Närhjälp rf den 1.2. Den förra verksamhetsledaren Sanna Jensen går över till Esbo och Grankulla närståendevårdare och vänner rf.

Aila har hittills jobbat i huvudsak i handelsbranschen och har hållit på med frivilligarbete i Esbo och Grankulla. Hon bodde i Grankulla 1992-2006, flyttade sedan till Åland och då hon och hennes man återvände till fastlandet 2015 flyttade de till Esbo.

Aila Thurin (t.v) är ny verksamhetsledare på Grani Närhjälp rf från början av februari. Sanna Jensen går över till Esbo och Grankulla närståendevårdare och vänner rf.

Ailas modersmål är finska och hon talar utmärkt svenska och engelska.

Aila anser att frivilligarbete är en klar win-win-situation: både den som hjälper och den som tar emot hjälpen får goda upplevelser och glädje i vardagen. Hon uppmanar alla som är intresserade av frivilligarbete att modigt kontakta Grani Närhjälp.

– Jag som har bott i Grankulla vet att man känner sina grannar och står i kontakt med andra stadsbor också via föreningar och hobbyer. Frivilligarbete och att hjälpa varandra förstärker ytterligare den lilla stadens gemenskap och samhörighetskänsla, säger Aila Thurin.

Hon svarar gärna på frågor och gör sitt bästa för att hjälpare och hjälpbehövande hittar varandra. Grani Närhjälp toimisto@graninlahiapury.fi. Tel. 0400 237 741. Det går nu också att donera via MobilePay och naturligtvis till kontot FI59 4055 2920 1086 38.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *