| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

RKP on jakanut paikkansa Länsi- Uudenmaan hyvinvointialueella – Veronica Rehn-Kivi alueen hallitukseen

RKP:n Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuustoryhmä päätti kokouksessaan sunnuntaina 13. helmikuuta hyvinvointialueen hallituksen ja lautakuntien varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä.

Varsinaisiksi jäseniksi hallituksessa ehdotetaan Henrik Wickström (Inkoo, toinen varapuheenjohtaja),  Veronica Rehn-Kivi (Kauniainen) ja Johan Lassus (Espoo). Varajäseniksi hallituksessa Torbjörn Ekholm (Hankoo), Karin Cederlöf (Espoo) ja Ralf Backman (Raasepori).

RKP:llä on puheenjohtajuus sekä kolme varsinaista jäsentä kansalliskielilautakunnassa. Puheenjohtajuus tulee jakaantumaan seuraavasti; Nina af Hällström (Espoo) aloittaa kauden puheenjohtajana ja Anita Westerholm (Raasepori) ottaa puheenjohtajuuden syksyllä 2023. 

– Olen tyytyväinen kokonaisuuteen ja saamiimme paikkoihin. Kolmella paikalla hallituksessa ja kansalliskielilautakunnan puheenjohtajuudella sekä useiden eri lautakuntapaikalla voimme taata, että voimme olla mukana vaikuttamassa alueen kehitykseen. Meille on tärkeää, että saat oikeaa hoitoa ajoissa omalla äidinkielelläsi asuinpaikasta riippumatta, toteaa Henrik Wickström lehdistötiedotteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *