| YLEINEN - ALLMÄN

Sähköautojen tulo haaste huoltoasemille – Granin Teboil panostaa jo nyt muihin palveluihin

Sähköautojen tuleminen ei vielä ole näkynyt suurena haasteena Granin Teboililla, vaikka kaupunki on sähkö- ja hybridiautojen rekisteröinnissä ihan kärkisijoilla.

Tulevina vuosina pitää kuitenkin Teboilin Jari Braxin mukaan tämä entistä enemmän ottaa huomioon ja tuoda lisää palveluja myös sähköautolijoille.

– Sähkötankkaukset ja muut palvelut pitää suunnitella, jotta saa asiakkaan käymään jatkossakin huoltoasemilla, hän toteaa.

Brax on ollut liikenneasemapäällikkönä Teboil Kauniaisissa reilut puolitoista vuotta ja viihtynyt hyvin kaupungissa.

– Aiemmin olen ollut töissä kaupan alalla, ruokakaupassa. Pitkä kokemus löytyy myös ravintola-alalta, jossa olin noin 20 vuotta. Kokemusta löytyy niin keittiöstä kun salin puolelta. Useissa ravintoloissa olen toiminut keittiöpäällikkönä, hän kertoo.

Lounaspöytämme on huikea aina ja olemme lanseeranneet hyvän valikoiman à la carte- annoksia. Meiltä saa myös tilattua Foodoran kautta kotiin tai työpaikalle kaikkia annoksia ja myös markettituotteita. Viikonloppuisin tarjotaan lohikeittoa, Jari Brax sanoo.

Huoltoasema ei ole yrittäjävetoinen, vaan Teboilin omistuksessa ja Kauniainen toimii pilottina huoltamojen kehitystyössä. Teboilin tarkoitus Granissa on kehittyä vuosi vuodelta ja tuoda asiakkaille monipuolisia palveluita. Ruoka on lähellä Braxin sydäntä.

– Ruokapuolella keskitymme laatuun ja tuoreuteen. Joka päivä meille tulee tuoreet kasvikset kasvistukusta ja tällä takaamme että ruoka on aina tuoretta ja ammattikokki pitää huolen että tasalaatuisuus on aina otettu huomioon. Pitkän ravintola-alan kokemuksella voin ylpeänä sanoa, että olemme huippuluokkaa huoltoasema-maailmassa.

Panostaa huoltoon

Polttoaineiden myynnissä ei ole ollut dramaattisia heilahteluja viime vuosina, toki asiakkaat ovat Braxin mukaan hiukan seuranneet omaa kulutusta varsinkin piikkihintojen aikaan. Granissa löytyy Braxin mukaan paljon kantaasiakkaita ja heille ja kaikille muille on myös tarjoilla auton huoltopalveluja.

– Autohuoltoa kehitämme jatkuvasti ja meillä on ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta tätä toteuttamassa. Haluamme aidosti ottaa asiakkaat huomioon ja tästä esimerkkinä käymme myös asiakkaan kotoa tarvittaessa hakemassa tai auttamassa niin auton kuin muidenkin ongelmien ilmetessä. Viimeksi haimme lumilingon asiakkaalta, korjasimme sen ja palautimme takaisin. Tämä kuvastaa juuri meidän halua palvella asiakasta tilanteessa kuin tilanteessa, Brax sanoo.

Uutta panostusta löytyy myös vuokrapuolella.

– Viime vuonna satsasimme vuokrakalustoon ja tällä hetkellä pihaltamme löytyy kaksi pakettiautoa ja kolme peräkärryä vuokrattavina, hän toteaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *