| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Vihdoinkin!

Vuoden tauon jälkeen järjestettiin taas penkkarit aurinkoisessa kevätsäässä Kauniaisissa ja Espoossa maaliskuun viimeisenä päivänä. Ja, meno oli sen mukainen: Iloa ja hyvää meininkiä kuorma-autojen lavoilla! 

– Todella kivaa, että taas päästään viettämään penkkareita ihan normaalin kaavan mukaan, iloitsi Alexandra Grönlund Gymnasiet Grankulla samskolasta kun hän ja abi-kaverit Jenny Ikäheimoinen ja Camilla Kondratjeff seisoivat auton lavalla Tapiolan Urheilupuistossa juuri ennen H-hetkeä eli autoletkan liikkeelle lähtöä.

Todella kivaa, että taas päästään viettämään penkkareita ihan normaalin kaavan mukaan, iloitsi Alexandra Grönlund Gymnasiet Grankulla samskolasta (keskellä). Vasemmalla Jenny Ikäheimonen ja oikealla Camilla Kondratjeff.

Alexandran mielestä on ollut raskasta opiskella pandemian aikana, mutta tällaisena päivänä kun vielä abiristeily odottaa muutaman päivän päästä sekin unohtuu. Ja, se että ajelu järjestetään myöhemmin kuin normaalisti ei haittaa.

– Nyt on lämpimämpää kuin helmikuussa, hän toteaa.

Tänä vuonna penkkariajelu tapahtui siis 31.3. eikä helmikuussa kuten normaalisti. 

Korona-aika on ollut raskas myös Arttu Salmiselle Kauniaisten lukiosta, mutta nyt on “loppukevennyksen aika”, hän totesi koulun pihalla penkkaripäivänä.

– Kyllä hyvältä tuntuu! Tätä on odotettu kun perinteiset abi-jutut ovat siirtyneet eteenpäin korona-aikana. Nyt juhlistetaan, että kirjoitukset on saatu hoidettua, Arttu toteaa. 

Tätä on odotettu kun perinteiset abi-jutut ovat siirtyneet eteenpäin korona-aikana, toteaa Arttu Salminen (vas.), Lasse Kurkela ja Touko Sirén.

Kevään yo-kirjoitukset järjestettiin 15.-30.3.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *