| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Kauniainen palkkasi projektihenkilön ukrainalaisten avuksi

Kauniaisten kaupunki palkkasi torstaina 21.4. Viktoriya Kovalenkon projektityöntekijäksi auttamaan täällä jo asuvia ja tulevia ukrainalaisia pakolaisia arjen asioissa ja toimimaan yhteyshenkilönä kaupungin ja pakolaisten välillä, kaupunki tiedottaa.

 

 

Hän on kotoisin Harkovasta Itä-Ukrainassa, jossa suoritti yliopistolla kansainvälisen taloustutkinnon ja on työskennellyt siellä mm. politiikan ja ammattiliittotoiminnan parissa. Viktoriya on kaiken kaikkiaan ehtinyt asua Suomessa ja Kauniaisissa jo seitsemisen vuotta. Hän puhuu ukrainan, venäjän ja englannin lisäksi hieman suomea.

Viktoriya Kovalenko työskentelee suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa yhdyshenkilönä Ukrainaan- ja ukrainalaisiin liittyvissä tehtävissä.

– Olemme iloisia ja tyytyväisiä, että saimme palkattua ukrainaa ja venäjää taitavan ja myös Suomea tuntevan henkilön kaupungille avuksi, kun haluamme auttaa Kauniaisissa asuvia ja tänne tulevia ukrainalaisia työllistymään ja pääsemään osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Olen vakuuttunut, että hänen avulla saamme paljon nopeammin tiedon ukrainalaisten tarpeista ja pystymme sitä kautta nopeammin auttamaan heitä, kaupunginjohtaja Christoffer Masar toteaa kaupungin nettisivuilla.

Yhteystiedot:

Viktoriya Kovalenko
puh. 040 520 4740 (puh aika klo 10-12, muina aikoina sms tai sähköposti)
viktoriya.kovalenko@kauniainen.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *