| YLEINEN - ALLMÄN

Hautauspalvelut saa nyt Kauniaisista

Hautaustoimisto Memor Design Oy ja kukkakauppa Home in Garden Kauniaisissa ovat aloittaneet yhteistyön.

 Haluamme että Kauniaisten asukkaat voivat vihdoinkin saada hautauspalvelut omasta kaupungista, luotettavan kukkakauppiaan kautta, yhteistyökumppanit toteavat.

Home in Garden toimittaa kaikki kukat hautajaisiin ja Memor Design hoitaa kaikki hautajaisiin liittyvät järjestelyt. Hautauspalveluista sovitaan lähinnä netin kautta, mutta tarvittaessa Memor Designin Jaana Salmen mukaan voidaan myös tavata asiakkaita Kauniaisissa.

Yhtiö tekee yhteistyötä kukkakauppojen kanssa myös muualla Suomessa. Näin ajatellaan myös ympäristöä.

– Tällaisen uudenlaisen yhteistyökuvion kautta Memor Designin ei tarvitse perustaa omaa kukkakauppaa eikä kukkakaupan hautaustoimistoa. Molemmat palvelut täydentävät toisiaan ja asiakkaat saavat kaikki hautajaisiin liittyvät palvelut vaivattomasti mutta arvokkaasti, Jaana Salmi sanoo.

Memor Designin Jaana Salmi (vas.) ja Home in Gardenin Liisa Hämäläinen tekevät yhteistyötä.

Jaana Salmi toteaa että covid on muuttanut myös hautajaisten luonnetta, koska isoja vierasmääriä ei ole voitu kutsua. Hän kuitenkin toivoo ja uskoo, että tulevaisuudessa palataan isoihin hautajaisiin, joissa on paljon kukkia ja kukkalaitteita. Se on hänen mielestään osa surutyötä.

– Toivon niin, koska minusta on upeaa että ihmisen viimeinen juhla voidaan viettää arvokkaasti sukulaisten kesken.

Näin toivoo myös Home in Gardenin Liisa Hämäläinen. Hautajaiset on uusi aluevaltaus heille.

– Nyt pääsemme tekemään kukka-asetelmia myös tällaisiin tilauksiin. Tähän asti kukkakauppa on toimittanut kukkia lähinnä häihin ja muihin iloisiin perhejuhliin, hän toteaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *