| YLEINEN - ALLMÄN

Paljon kesäohjelmaa kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa

Paljon ohjelmaa kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa luvassa myös tänä kesänä.

Kansalaisopisto

Kesä jatkuu etäkursseilla. Opettaja lähettää sinulle s-postitse ennen tunnin alkua linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan. Tämä edellyttää, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssit löytyvät ilmoittautumisportaalistamme www.opistopalvelut. fi/kauniainen

Yllä olevassa osoitteessa voit ilmoittautua, mutta myös puhelimitse toimiston aukioloaikoina ma–to klo 9–15, puh. 050 4116 404. Kaikki etäkurssit löytyvät helposti kirjoittamalla ilmoittautumisjärjestelmän etusivulla hakuriviin online ja painamalla sitten Hae-näppäintä.

Kirjasto

Kirjasto on auki koko kesän, hieman tavallista lyhyemmillä palveluajoilla. Henkilökunta palvelee ma–pe klo 11–18. Omatoimikirjasto on auki kuten ennen.

Myös tänä vuonna on mahdollista osallistua kirjastojen kesäkampanjaan. Perheille ja lapsille suunnattu kesäkampanja on lukulautapeli. Pelilaudassa on 15 erilaista lukemiseen ja kirjoihin liittyvää tehtävää, kuten ”lue aamupalalla” tai ”tee kirjasta piirustus”. Pelilauta on suunniteltu jääkaapin oveen kiinnitettäväksi ja pelinappuloina toimivat magneetit. Pelilaudan ja lisää tietoa kampanjasta saa kirjastosta.

Kulttuuri

Kesän aikana voi nauttia Gallerian näytöksistä. Kesäkuussa näytillä on 17-vuotiaan Martha Cloete Parman ensimmäinen näyttely African Alien. Heinäkuussa vuorossa on Tomas Foto, 76-vuotiaan Tomas Törnkvistin näyttely. Kun aurinko paistaa voi käyttää GoCache -ilmaissovellusta kävelyllään. Kulttuuripolulla opit lisää Kauniaisten historiasta ja kulttuuri-ilmiöistä sekä rakennuksista. Reitit ovat saavutettavat.

Unelmoitko omasta juhlasta, konsertista tai muusta tapahtumasta? Kuka tahansa voi vuokrata Uuden Paviljongin, Villa Vallmogårdin tai Villa Junghansin. Enemmän tietoa Kauniaisten kotisivulla.

Liikunta

Pujottelurinteelle valmistuu kesän aikana alamäkipyöräilyyn tarkoitetut radat GrIFK Alpine r.f:n toimesta. Keskusurheilukentälle on avattu konttisali, missä voit harjoittaa lihaskuntoasi monipuolisesti ja tehokkaasti kentän aukioloaikojen puitteissa.

Uimahallin ulkoallas on avattu ja uimahallin ollessa kiinni 24.6.–31.7., ulkoallas on avoinna arkisin klo 10–20 ja viikonloppuisin klo 10–18. GoCache -liikuntapolun varrella pääset liikkumaan ja pitämään hauskaa monipuolisten liikkeiden avulla. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme.

Nuoriso

Nuorisopalvelut tarjoavat skeittiohjausta Thurmanin puistossa 6.–23.6. arkisin klo 12–19. Paikalta saa ilmaista lainaskeittilautaa, opastusta ja huoltoa. Kaupungintalon nuorisotila on auki maanantaisin ja perjantaisin viikoilla 23 ja 24 klo 16–19. Nuoriso-ohjaajat jalkautuvat pääosin sinne missä nuoretkin liikkuvat. Kesäseteleitä ja muuta haluamaasi infoa voit tiedustella meiltä; 050 4011 971 Jens Almark / 050 5671 864 Kermit Haapalainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *