| YLEINEN - ALLMÄN

GraniAID-konsert på torget på onsdag

Ett gäng aktiva Grankullabor, Grani Närhjälp och Grankulla stad ordnar en stor stödkonsert i Grankulla centrum den 24.8, dvs. på Ukrainas nationaldag.

Temat för evenemanget är gemenskap och hjälp till andra. Till konserten har redan flera musikgrupper med Grankulla-anknytning anmält sig. Enligt arrangörerna har dock Redrama tyvärr tvingats inhibera sin medverkan. 

– Redrama tvingades tyvärr avboka sitt gig på grund av en kommande rehabilitering, säger arrangörerna.

De uppträdande artisterna har alla Grankullabakgrund, t.ex. Geir Rönning, Hott File, gitarristen Tuomas Wäinölä, barnens favoriter Sås och Kopp, Laura Airaksinen, Fredrik Waselius, Acoustic Dixie Six och Nina Lindroos, ungdomsbandet Causing Panic samt freestylefotbollspelaren Minna Marlo. Dessutom ordnas olika slags program i centrum. Programledare är Graniborna Marianne Harjula och Marc Moberg. 

Arrangörer är bl.a. Antti Harsunen (t.v.), Fredrik Waselius, som också uppträder, och Patrick Nystén.

Intäkterna från GraniAID-evenemanget går via Grani Närhjälp till att främja välmåendet bland Graniungdomar och hindra marginalisering samt till stöd för ukrainska familjer i Grankulla. Allt stöd fördelas inom staden. 

Ett kontonummer och Mobilepay finns för donationer. Mobilepay: 44184 och kontonummer FI59 4055 2920 1086 38. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *