| YLEINEN - ALLMÄN

GraniAID -konsertti torilla keskiviikkona

Joukko kauniaislaisia aktiiveja, Granin Lähiapu ja Kauniaisten kaupunki järjestävät ison tukikonsertin Kauniaisten keskustassa 24.8. – eli Ukrainan kansallispäivänä

Tempauksen teemana on yhteisöllisyys ja toisten auttaminen. Mukaan on lähtenyt jo iso joukko esiintyjiä, mutta Redraman esiintyminen on järjestäjien mukaan valitettavasti peruttu. 

– Valitettavasti Redrama joutui perumaan esiintymisensä alkavan kuntoutuksen takia, järjestäjät kertovat.

Esiintyjinä on artisteja, joilla on kauniaislainen tausta, esimerkiksi Geir Rönning, Hott File, kitaristi Tuomas Wäinölä, lasten suosikkiduo Sotta ja Pytty, Laura Airaksinen, Fredrik Waselius, Acoustic Dixie Six ja Nina Lindroos, nuorisobändi Causing Panic sekä freestylefutispelaaja Minna Marlo. Lisäksi keskustassa on erilaisia tempauksia. Tilaisuuden juontavat kauniaislaiset Marianne Harjula ja Marc Moberg. 

Tapahtuman järjestävät mm. Antti Harsunen (vas.), Fredrik Waselius, joka myös esiintyy tapahtumassa, ja Patrick Nystén.

GraniAID -tapahtuman kaikki tuotot menevät Granin Lähiavun kautta Kauniaisten apua tarvitsevien nuorten hyvinvointiin ja Kauniaisten ukrainalaisille pakolaisille, eli kaikki tuki ohjautuu kaupungin sisälle. 

Tapahtumaa varten on luotu oma tili, johon voi lahjoittaa. Myös Mobilepay onnistuu. Tapahtuman Mobilepay-numero on 44184 ja tilinumero FI59 4055 2920 1086 38.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *