| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Vuokra-auto löytyy nykyään kauppakeskuksen katolta

Autovuokraamo PakuKympillä Oy on kesän alusta lähtien toiminut kauppakeskus Granin yhteydessä. Kauniaisiin firma toi myös uutuutensa, eli mahdollisuuden vuokrata myös henkilöautoja.

Vastaanotto Kauniaisissa on toimitusjohtaja Hannu Tiilan mukaan ollut hyvä.

– Olen ehdottomasti tyytyväinen starttiin, hän toteaa.

PakuKympillä Oy on investoinut viime vuosina vahvasti automaatioon. Vuokraus hoidetaan netissä ja avaimet asiakas saa avainautomaatista. Granissa autot löytyvät kauppakeskuksen kattotason parkkipaikalta.

– Tehokkuuden myötä olemme voineet pitää kiinni asiakaslupauksestamme ja tarjota alan edullisimmat hinnat. Yleisen hintatason nyt voimakkaasti noustessa me emme nosta vuokraushintojamme. PakuKympillä haluaa kulkea vastavirtaan yhteiskunnassa vallitsevassa hintojen nousupaineessa asiakkaidemme säästöksi ja hyödyksi, Tiila sanoo.

Nyt yritys tarjoaa aamupäivällä pakettiauton vuokraajalle yhden ilmaisen bonustunnin kahden tunnin vuokrauksesta ja kaksi ilmaista bonustuntia neljän tunnin vuokrauksesta. Henkilöauton saa tunniksi vitosella. Yleensä autoja vuokrataan 2–6 tuntia. Yrityksellä on myös ruotsinkielinen puhelinpalvelu.

– Se on erittäin tärkeä asia meille, että palvellaan myös ruotsiksi, Tiila sanoo.

”Kauppakeskukseen on helppo tulla”

Yrityksellä on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 14 kauppakeskus-toimipistettä. Kauppakeskus Graniin haluttiin toimitusjohtajan mukaan, koska se on paikka minne on helppo tulla ja myös kulkuyhteydet ovat hyvät. Kauniaisissa ollaan esimerkiksi junaradan vieressä.

Henkilöautona firmalla on Mercedes Benz B -mallisia autoja. Nyt on käytössä ollut kaksi Kauniaisissa ja lisää saadaan paikalle jos tarvitaan. Henkilöautoille on selvä tarve, Hannu Taali sanoo. Pakettiautoja on Granissa viisi.

– Kauppakeskukset ovat hyviä kohteita, koska ne ovat tuttuja paikkoja ihmisille.

Tänä päivänä sähköautojen ja hybridien suosio kasvaa voimakkaasti, mutta vuokramarkkinoilla ei vielä Tiilan mukaan ole niiden aika, tarvitaan ensin tienraivaaja alalla.

– Siihen ollaan menossa, mutta tarvitaan yhteistyökumppani: automyyjä tai sähköauto-vuokraaja. Sen aika koittaa kyllä, mutta se se vaatii aikaa ja resursseja, Tiila sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *