| YLEINEN - ALLMÄN

Anne Sofie von Otter Kauniaisten musiikkijuhlille

Festivaalin monitaiteinen kokonaisuus muotoutuu Synteesi-teeman alla – konserteissa on mukana kuvataiteilijoita, tähtinäyttelijöitä, elokuvaa, tanssia ja tulisirkusta koko perheelle.

Rakastetun mezzosopraanon Anne Sofie von Otterin konsertti huipentaa vuoden 2022 Kauniaisten musiikkijuhlat. Supertähden tunnelmallinen konsertti järjestetään varsinaisen festivaaliviikon jälkeen 24.11. Temppeliaukion kirkossa.

Saksofonisti Jukka Perko tekee odotetun paluun Kauniaisiin ja esiintyy Avara-trionsa ja näyttelijä Hannu-Pekka Björkmanin kanssa 2.11.

Festivaalin residenssikvartetti on kutsunut taiteellisen johtajan Jan Söderblomin kanssa vieraakseen kuvataiteilija Bridget Allairen – 5.11. konsertissa yleisö pääsee seuraamaan ainutkertaista luomistyötä ja teokset tulevat myyntiin heti konsertin jälkeen.

Myös laulaja-harpisti Laura Hynnisen konsertissa 29.10. yhdistyvät musiikki ja kuvataide.

Festivaalin ohjelmassa nähdään 1.11. tanssitaiteilijakoreografi Tiina Lindforsin voimakkaan emotionaalinen elokuva Omasi, rakkaani ja kuullaan elokuvan innoittaneesta väitöskirjasta Ulla Tikkasen esitelmässä.

Kauniaisten musiikkijuhlien aiemmin julkaistujen esiintyjien joukossa ovat mm. Castalian String Quartet, Hortus Musicus, Maria Baric Company, näyttelijä Kati Outinen, tanssija Minna Tervamäki ja sopraano Pia Freund.

Syyskuussa on luvassa vielä uuden Huvilakonserttien sarjan sekä puheohjelman paljastus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *