| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Hyvinvointialueelle nuorisovaltuusto sekä vanhus- ja vammaisneuvostot

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle asetettiin maanantaina alueelliset vaikuttamistoimielimet: nuorisovaltuusto sekä vanhus- ja vammaisneuvostot. Kauniaisista valittiin kolme henkilöä.

 

Hyvinvointialueen nuorisovaltuusto  

Nuorisovaltuuston varsinaisiksi jäseniksi (20) asetettiin toimikaudelle 1.11.2022–29.2.2024: 

Juho Virolainen, Leevi Jantunen, Milla Suominen, Aaron Komulainen ja Pauli Rantatupa (Espoo), Micelle Hyvärinen (Hanko), Fanny Määttä (Inkoo), Oona Vaakanainen (Karkkila), Ava Lindfors (Kauniainen), Mette Heinonen, Nuppu Rissanen ja Sandra Kari (Kirkkonummi), Aaron Keinänen, Sami Ibrahim ja Vilhelmiina Saukkola (Lohja), Edith Spitz ja Agnes Kvarnström (Raasepori), Sisu Nivalainen (Siuntio), Andreas Dimitriou ja Angelina Morozyuk (Vihti). Jäsenille nimettiin myös kuntakohtaiset varajäsenet. Nuorisovaltuusto nimeää keskuudestaan puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa. 

Hyvinvointialueen vammaisneuvosto 

Vammaisneuvoston varsinaisiksi jäseniksi (20) asetettiin toimikaudelle 1.11.2022–31.5.2025: 

Pirkko Kuusela, Kaisa Penttilä, Hanne Österberg, Timo Kallioja ja Hanna Bäckström (Espoo), Annabelle Cehlin (Hanko), Rosita Ahlgren (Inkoo), Eino Huotari (Karkkila), Marketta Forsell (Kauniainen), Inger Karlsson, Juha-Matti Koskinen ja Helena Paimela (Kirkkonummi), Marsa Valtonen, Sari Manni ja Katrina Vasica (Lohja), Kaj-Christer Ojala ja Marika Törnqvist-Björklund (Raasepori), Tom Paasikivi (Siuntio), Mika Kaartinen ja Risto Salmi (Vihti). Jäsenille nimettiin myös kuntakohtaiset varajäsenet. Vammaisneuvosto nimeää keskuudestaan puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa. 

Hyvinvointialueen vanhusneuvosto  

Vanhusneuvoston varsinaisiksi jäseniksi (20) asetettiin toimikaudelle 1.11.2022–31.5.2025: 

Olli Männikkö, Gustav Båsk, Hannu Viitanen, Kaija Viitakoski ja Juhani Kytö (Espoo), Riitta Leskinen (Hanko), Ethel Björklöf (Inkoo), Eino Huotari (Karkkila), Torolf Hedlund (Kauniainen),Pekka Jäppinen, Irja Orava ja Kaj Sjöblom (Kirkkonummi), Mirja Janerus, Riitta Luhtala ja Liisa Mantere (Lohja), Marianne Isaksson-Heimberg ja Frank Lindholm (Raasepori), Clas Czarneck (Siuntio), Anna-Leena Brännare ja Lea Laurell (Vihti). Jäsenille nimettiin myös kuntakohtaiset varajäsenet.Vanhusneuvosto nimeää keskuudestaan puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *