| KAUPUNKI - STADEN

Kauniainen säästää energiaa – sisälämpötiloja lasketaan

Yhdyskuntavaliokunta päätti tiistaina, että kaupunki ryhtyy välittömästi energian säästötoimenpiteisiin johtuen energiakustannusten noususta.

 

Valiokunta päätti mm. sisälämpötilojen laskemisesta kouluissa ja toimistotiloissa. Lisäksi yhdyskuntavaliokunta päätti uimahallin saunojen osittaisesta sulkemisesta ja ison altaan lämpötilan laskemisesta. Jäähallin kesäkäytön rajoittamista suunnitellaan myös. 

– Valiokunnan päätös valtuuttaa virkamiesten tekemään tarvittaessa myös muita käytännön energiansäästötoimenpiteitä ilman valiokunnan erillistä päätöstä, valiokunnan puheenjohtaja Konsta Saarela (kuvassa) toteaa.

Lisäksi yhdyskuntavaliokunta lähettää esityksen energian säästökohteista kaikille valiokunnille kommentointia varten. Valiokuntia pyydetään identifioimaan lisää toimenpiteitä, joiden avulla sähkön ja lämmitysenergian kulutusta on mahdollista vähentää.

Kommentit käsitellään yhdyskuntalautakunnassa lokakuun loppupuolella, jonka jälkeen kaupunginhallitus käsittelee ja päättää toimenpiteistä 31.10.

Kaupunki avaa lähipäivinä kyselyn kotisivuilla, jonka kautta toivotaan asukkaiden ideoita ja vinkkejä energian säästämiseksi.

Lue lisää kaupungin nettisivuilta: www.kauniainen fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *