| YLEINEN - ALLMÄN

Kuka on Vuoden yrittäjä Kauniaisissa?

Viime vuonna Vuoden yrittäjä -äänestyksen voittaja oli Pannacotan yrittäjäpariskunta Camilla ja Johan Hallbäck. Kauniaisten Yrittäjät ry järjestää myös tänä syksynä yleisöäänestyksen voittajasta ja jo nyt sinulla on mahdollisuus ehdottaa ehdokkaita tämän vuoden äänestykseen.

Vuoden yrittäjä Kauniaisissa valitaan syksyllä toistamiseen yleisöäänestyksen kautta. Aikaisemmin valinnan on tehnyt Kauniaisten Yrittäjien hallitus. Miten valintaprosessi meni viime vuonna, olivatko granilaiset aktiivisesti mukana ehdottamassa ehdokkaita puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen?

– Granilaiset olivat alusta asti todella aktiivisesti mukana. Neljän loppusuoralle päässeen ehdokkaan lisäksi saimme ehdotuksia yli kymmenestä muusta yrittäjästä. Jännityksellä odotan, löytyykö tämän vuoden voittaja siitä joukosta. Toivotte sähköpostitse (grani.tapahtumat202x@gmail. com) ehdotuksia – viimeistään 19.10.

Ketkä voivat olla mukana ehdokkaina?

– Ihan ketä tahansa kauniaislaista tai pääasiallisesti Kauniaisissa toimivaa yrittäjää voi ehdottaa. Valittavalle yritykselle on Suomen Yrittäjien ohjesäännössä määritelty kriteereitä, joista yhdistys ei voi poiketa. Yksi tärkeimmistä on sijainti. Yrityksen tulee sijaita Kauniaisten talousalueella tai sen asiakkaista (verkkokauppa tai vastaava) suurin osa tulee olla kauniaislaisia. Kumpikin kriteeri tulee tarvittaessa pystyä aukottomasti todistamaan. Vuoden yrittäjäksi voidaan valita vain kerran. Listan aikaisempien vuosien Vuoden yrittäjistä saa sähköpostitse samasta osoitteesta, mihin pyydämme perusteluineen toimittamaan ehdokkaat Vuoden 2022 Kauniaisten yrittäjäksi: grani.tapahtumat202x@gmail.com.

Ehdokkaat Vuoden yrittäjäksi julkaistaan Kaunis Granin numerossa 13, joka ilmestyy 10.11. Montako ehdokasta on mukana siinä vaiheessa ja miten heidät valitaan?

– Tavoitteena on tänäkin vuonna kolme ehdokasta. Viime vuonnahan kävi niin, että kaikkia neljää yrittäjää ehdotti sama määrä henkilöitä. Tänäkään vuonna yksikään ehdokas ei etene loppusuoralle vain yhdellä ehdottajailmoituksella. Oman ehdokkaan menestykseen voi vaikuttaa keräämällä ehdokasilmoitukseen, vaikka perheen tai kaveriporukan tai naapuruston nimiä. Pääasia, että jokaisesta kannattajasta ilmoitetaan meille etu- ja sukunimi ja joko puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Äänestys tapahtuu 10.11.–17.11. kaupungin hallinnoimalla Webropol äänestysalustalla. Osoite: www.kauniainen.fi/ vuodenyrittaja.

Koska voittajan nimi on selvillä ja milloin palkinto jaetaan? Ja oliko tänä vuonna tarkoitus palkita myös yksi voittaja yrittäjää ehdottaneista?

– Voittajan nimi julkaistaan Kaunis Grani verkkolehdessä aamulla 30.11. ja palkitaan asianmukaisesti seuraavana päivänä Kauniaisten Joulunavauksen virallisessa osuudessa alkuillasta. Kyllä tänä vuonna voittajayrittäjää ehdottaneiden kesken arvotaan viime vuoden voittajan Pannacotta Home & Kitchenin 50 euron lahjakortti. Arvonta tapahtuu Vuoden yrittäjä -valinnan jälkeen samalla tapahtumalavalla.

Kauniaisten Yrittäjät ry täyttää tänä vuonna 30 vuotta, miten merkkipäivää juhlitaan, puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen?

– Yrittäjät viettävät merkkipäiviään niin sanotusti aina ”sorvin ääressä”. Jaoimme jo viime vuonna Joulunavauksessa lähes 400 juhlavuoden heijastinta. Olemme alustavasti suunnitelleet kaupungin kanssa jotain yhteistä loppuvuodeksi. Ei kahta ilman kolmatta, Grani Big Band täyttää kaupungin tavoin tänä vuonna 50 vuotta.

Vuoden yrittäjä -tittelin ovat viime vuosien aikana Pannacotan lisäksi voittaneet Lähellä Deli (2020), Ihana Kukkanen (2019) ja Soffan verhoomo-möbeltapetsering (2018).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *