| YLEINEN - ALLMÄN

Nyt on satatuhatta pizzaa myyty

Ensimmäinen Fizza-automaatti avattiin viime vuoden tammikuussa Kauniaisten Asematielle uimahallin ja urheilupuiston kupeeseen.

Bisnes lähti hyvin käyntiin ja torstaina 8.9. juhlittiin sadattatuhannetta automaatilla myytyä pizzaa.

– Ihan mahtavalta tuntuu, kuvailee merkkipaalupizzan ostanut Christoffer Forssell.

Hän on käynyt ostamassa Fizzasta jo useamman kerran. Hänen suosikkifizzansa on White Grani, joka lähti mukaan myös tällä kertaa.

Christoffer Forssell ja Juni Forssell ostivat merkkipaalupizzan Granista. Alexandre Benjamin (oik.) ja koko Kauniaisten Fizzan tiimi haluavatkin kiittää kauniaislaisia, jotka ovat ottaneet heidät hyvin vastaan.

Samana päivänä julkistettiin myös kuukauden pizza: uutuusmaku La foresta, joka sisältää ranskankermaa, mozzarellajuustoa, maustekurkkua, wasabia, sinihomejuustoa sekä herkku- ja metsäsientä.

Kaikki pizzat leivotaan käsin ja kuljetetaan automaatille, jossa ne paistetaan tilauksen yhteydessä. Automaatin pyörittäminen vaatii pizzojen valmistamisen lisäksi siis teknologiataitoja, kuljetusta ja huolenpitoa siitä, että makuja on saatavilla. Saatavuuden asiakas voi nykyään myös tarkastaa Fizzan omasta sovelluksesta, jossa voi lisäksi tehdä tilauksen ennakkoon.

Kauniaisissa avaamisen jälkeen Fizza on laajentunut franchise-ketjuun, jolla on Suomessa yhteensä yhdeksän automaattia ja nyt myös yksi Ruotsissa. Lähisuunnitelmissa onkin avata lisää automaatteja Ruotsiin ja laajentaa Norjaan.

– Olen todella iloinen, että aloitimme täältä. Ihmiset ovat olleet kannustavia ja meillä on paljon uskollisia asiakkaita, automaatin perustaja Alexandre Benjamin iloitsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *