Erityisnuorisotyöntekijä Sole Silfverberg (vas.), nuoriso-ohjaaja Jens Almark sekä etsivä nuorisotyöntekijä Erica Saari. Specialungdomsledare Sole Silfverberg (t.v.), ungdomsledare Jens Almark samt uppsökande ungdomsarbetare Erica Saari.
| YLEINEN - ALLMÄN

Uusi Nuorisotalo avaa ovensa tänään tiistaina

Pitkään remontissa ollut Nuorisotalo avataan tänään tiistaina (1.11.) klo 15. Viralliset avajaiset järjestetään ensi viikon maanantaina.

Vuosina 1909–12 valmistunut talo kärsi kosteusongelmista, minkä vuoksi se poistettiin käytöstä vuonna 2017.

Varsinaiset nuorten tilat sijoittuvat talon alimpiin kerroksiin. Siellä on bänditila, e-urheiluun tarkoitettu tietokoneluokka, hiljainen lepohuone sekä yleiset oleskelutilat. 

Yläkerrassa on nuorisotoimen työtiloja. Siellä sijaitsee muun muassa etsivän nuorisotyöntekijän huone, johon työn luonteen takia on asiakkaille myös erillinen sisäänkäynti. Yläkerrasta löytyy myös kuvataideluokka.

Suurimman muodonmuutoksen koki ehkä alakerran suuri sali, jonka katto laski yli puoli metriä aiempaan verrattuna. Salin suurin sallittu henkilömäärä on kuitenkin 48, mikä mahdollistaa vähän isompienkin tapahtumien järjestämisen tilassa.

Nuorisotalo on remontin aikana toiminut kaupungintalolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *