Vuoden yrittäjä -ehdokkaat
| KAUPUNKI - STADEN

Årets företagare -kandidater

Tusen tack till alla som kom med förslag på Årets företagare. Målet var att få med tre företagare i omröstningen. Historien upprepar sig själv. Precis som i fjol har vi även i år fyra företagare som var och en är mer än värdig titeln Årets företagare. Nästan alla finns inom synhåll från varandra. Kandidaterna uppskattas ärligt av sina kunder och de underlättar alla stadsbornas vardag. Alla fyra är kundorienterade, de sysselsätter stort och har en passion för sin bransch och för företagande.

Nu är det dags att rösta på den för dig viktigaste företagaren/företaget. Du kan rösta en gång, röstningsperioden är en vecka och sker på stadens sajt: www.grankulla.fi/aretsforetagare

Röstningsperiod: 10.11 – 17.11.2022.

Årets företagare avslöjas i Kaunis Grani nummer 14, som utkommer på webben onsdagsmorgonen den 30.11. och delas ut som tryckt tidning 30.11–1.12.2022.

Förutom de fyra kandidaterna föreslogs även följande till årets företagare: Bio Grani, Fysios, GraniWorks, Kana-sushi, Levanto Oy, Liikunta Hyvä Olo, Oy Limmco Ab och Taxi-Marie.

Rösta!

Omröstning via stadens webbplats,
www.grankulla.fi/aretsforetagare

Tid för röstning: 10.11–17.11.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *