Vuoden yrittäjä -ehdokkaat
| KAUPUNKI - STADEN

Vuoden yrittäjä -ehdokkaat

Iso kiitos kaikille teille, jotka lähetitte ehdotuksenne Vuoden yrittäjäksi. Tavoitteena oli saada äänestykseen kolme yrittäjää. Historia toisti itseään. Kuten viime vuonna, myös tänä vuonna meillä on neljä toinen toistaan Vuoden yrittäjä -tittelin saajaksi sopivampaa yrittäjää. Kaikki lähes näköetäisyydellä toisistaan. Vilpittömästi asiakkaidensa arvostamia ja meidän kaupunkilaisten arkea sujuvoittavia ehdokkaita. Kaikkia neljää yhdistää asiakaslähtöisyys, työllistäminen isosti ja intohimo valittuun alaan ja yrittäjyyteen.

Nyt on aika äänestää itselle tärkeintä yrittäjää/yritystä. Äänestää voi vain kerran ja äänestysaikaa on yksi viikko. Äänestys tapahtuu kaupungin nettisivun kautta: www.kauniainen.fi/vuodenyrittaja

Äänestysaika: 10.11.–17.11.2022.

Vuoden yrittäjä julkistetaan Kaunis Granin numerossa 14, joka ilmestyy netissä keskiviikkoaamuna 30.11. ja on jakelussa printtilehtenä 30.11. – 1.12.2022.

Ehdokkuus kynnyksen ylittäneiden lisäksi Vuoden yrittäjäksi ehdotettiin: Bio Grani, Fysios, GraniWorks, Kana-sushi, Levanto Oy, Liikunta Hyvä Olo, Oy Limmco Ab ja Taxi-Marie.

Äänestä!

Äänestys kaupungin nettisivun kautta
www.kauniainen.fi/vuodenyrittaja

Äänestysaika: 10.11.–17.11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *