| YLEINEN - ALLMÄN

Laskettelurinteeseen välinevuokraamo

Tällä kaudella on Kauniaisten rinteessä mahdollista lasketella myös vuokravälineillä, kun GrIFK Alpine avaa tiloihinsa ensimmäistä kertaa vuokrauspalvelun.

Vuokraustoiminnasta on tullut kysymyksiä vuosittain, kertoo rinnepäällikkö Ville Kainulainen. Oikealla toiminnanjohtaja Mikko Heiskanen.

– Vuokraustoiminnasta on tullut kysymyksiä vuosittain. Vuokraamo on kuitenkin ollut sen verran suuri investointi, ettei päätöstä voitu noin vain tehdä. Nyt vuosien valmistelutyö on vihdoin tuottanut tulosta ja voimme avata vuokrauspalvelun, sanoo rinnepäällikkö Ville Kainulainen.

Ainakin aluksi vuokrattavana on lähinnä lasten välineitä. Tarjolla on 50 paria suksia ja 60 paria monoja, mutta tarvittaessa määrää voidaan myös kasvattaa.

– Vuokravälineet mahdollistavat lasketteluharrastuksen myös sellaisille lapsille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia omia välineitä. Tässä on mietitty erityisesti hiihtokoululaisia sekä Granimallin kerhoihin osallistuvia. Lyhyimmät sukset ovat 80-senttisiä, joten perheen pienimmätkin voivat nyt päästä kokeilemaan lajia ilman omia välineitä, kertoo lasketteluseuran toiminnanjohtaja Mikko Heiskanen.

Erityisesti koululaisten kannalta on kätevää, ettei omia välineitä tarvitse aina kantaa mukana. Tällöin säästytään myös vanhempien kuljetusrallilta.

 

 

Faktaa vuokraamosta:

  • Vuokraamo sijaitsee kahvilarakennuksessa, entisessä hiihdonopettajien taukotilassa.
  • Vuokrattavana 50 paria suksia pituudeltaan 80–140 cm sekä 60 paria monoja.
  • Vuokraaminen tapahtuu online-järjestelmän kautta GrIFK Alpinen verkkosivuilla. Varaukset suositellaan tehtäväksi etukäteen, mutta lopulliset säädöt tarkastetaan vielä paikan päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *