| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Mitä tapahtuu kun Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023?

Tässä kysymyksiä ja vastauksia tulevasta.

Säilyykö Kauniaisten terveysasema?

– Kyllä.

Minne otan ensi vuonna yhteyttä, jos sairastun?

– Maisa.fi-palvelun kautta voit ottaa yhteyttä terveysasemalle aikaisempaan tapaan. Puhelinnumerot muuttuvat vaiheittain terveysasemalla ensi vuoden alussa. Uusien puhelinnumerojen kautta tavoitat hoitovastaavasi ja muut työntekijämme. Tiedotamme puhelinnumeroiden vaiheittaisesta muuttumisesta mm. Kauniaisten kotisivuilla www. kauniainen.fi ja Kaunis Granissa sekä hyvinvointialueen www.luvn.fi –sivustolla sekä uuteen puhelinnumeroon ohjaavin äänittein vanhassa puhelinnumerossa.

Olen varannut ajan hoitajan vastaanotolta, säilyykö se ennallaan?

– Kyllä, kaikki nykyiset palvelut ja annetut ajanvaraukset säilyvät ennallaan vuoden vaihteen jälkeen.

Säilyvätkö suun terveydenhuollon palvelut Kauniaisissa ennallaan?

– Kyllä säilyvät, vain erikoishoidon yksikkö siirtyy vuoden alussa Helsingistä Espooseen, Tapiolaan.

Voinko käydä syömässä lounasta Villa Bredassa ensi vuonna?

– Kyllä, lounasravintola jatkaa toimintaansa myös ensi vuonna.

Muuttuvatko Villa Bredan palvelut?

– Villa Bredan palvelut ikääntyneille säilyvät ennallaan, mutta puhelinnumerot muuttuvat. Tiedotamme uusista puhelinnumeroista myöhemmin.

Mihin voin soittaa, jos haluan tietoa ikääntyneiden palveluista?

– Saat neuvontaa ja tietoa eri palveluista uudesta Senioriinfosta. Seniori-infon puhelinnumero vahvistetaan myöhemmin. Tiedotamme uusista puhelinnumeroista mm. www. kauniainen.fi – kotisivuilla ja Kaunis Granissa sekä www. luvn.fi –sivustolla.

Muuttuvatko asiakasmaksut?

– Kyllä, asiakasmaksuihin tulee joitakin muutoksia. Aluevaltuusto päätti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen yhtenäisistä asiakasmaksuista kokouksessaan 15.11. Hyvinvointialueen yhtenäisistä asiakasmaksuista tiedotetaan verkkosivuilla ja Kaunis Granissa.

Mistä saan tietoa muutoksesta? Saat ajankohtaista tietoa muutoksesta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kotisivuilta www.luvn.fi (LUVN=LU-Länsi-Uusimaa, VN-Västra Nyland) ja myös kaupungin kotisivuilta www.kauniainen.fi. Tiedotamme muutoksen vaikutuksista säännöllisesti myös Kaunis Granissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *