| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Nu är julen officiellt öppnad i Grani

Julöppningen i Grankulla lockade traditionellt Graniborna och grannarna från närområdet – och naturligtvis också julgubben – till torget och köpcentret på torsdagen. Marken var vit och stämningen fin under den första decemberkvällen

 

Köpcentret och företagarna ordnade julöppningen tillsammans med Grankulla stad. Inne i köpcentret var det program under nästan hela dagen. Programmet inleddes redan klockan 12 med julbasar och avslutades med

Julgubben var naturligtvis på plats. På bilden också Sanna (t.v.) och Aila Kängsep.

program på torget på kvällen. På plats var också föreningar och företag som sålde sina alster. Och naturligtvis bjöds det också på musik, bl.a. Granhultsskolans kör, Schedrivochka-barnkören från Ukraina och Freddi & the Aitoahos uppträdde under kvällen. 

På kvällsprogrammet stod också prisutdelning till Årets företagare i Grankulla, dvs. djurkliniken Tassuasema och ägarna Inka Falck och Eeva Teräväinen. Priset, Finlands företagares företagarstatyett, delades ut av Grankulla företagares ordförande Kia Katarina Järvinen. 

Vinnaren utsågs genom en publikomröstning. Grankullaborna fick rösta på fyra företagare och valde Tassuasema till vinnare. Omröstningen ordnades av Grankulla företagare.

Kolla bilder här:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *