| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Nyt on joulu virallisesti avattu Granissa

Joulunavaus Kauniaisissa houkutteli perinteisesti granilaiset ja naapurit lähiseuduilta – ja tietysti myös joulupukin – torille ja kauppakeskukseen torstaina. Maa oli valkoinen ja tunnelma oli hyvä ensimmäisessä joulukuun illassa.

Järjestäjinä olivat kauppakeskus ja yrittäjät yhdessä kaupungin kanssa. Sisällä kauppakeskuksessa oli ohjelmaa melkein koko päivän aikana. Päivä alkoi jo kahdeltatoista joulumyyjäisillä ja päättyi ohjelmaan torilla illalla.

Joulupukki oli tietysti paikalla. Kuvassa myös Sanna (vas.) ja Aila Kängsep.

Paikalla oli myös yhdistyksiä ja yrityksiä myymässä tuotteitaan. Ja tietysti tarjoilla oli myös musiikkia, mm. Granhultsskolanin kuoro, Schedrivochka-lapsikuoro Ukrainasta sekä Freddi & the Aitoahos esiintyivät illan aikana. 

Kauniaisten Vuoden yrittäjä -palkinto jaettiin tilaisuudessa. Eläinklinikka Tassuasema ja sen omistajat Inka Falck ja Eeva Teräväinen ovat tämän vuoden Vuoden yrittäjä -tunnustuksen saajat ja Kauniaisten Yrittäjien puheenjohtaja Kia Katarina Järvinen luovutti tilaisuudessa voittajalle Suomen Yrittäjien Yrittäjäpatsaan. 

Vuoden yrittäjä valittiin äänestyksellä, jossa neljästä ehdokkaasta kauniaislaiset valitsivat Tassuaseman voittajaksi. Äänestyksen järjesti Kauniaisten Yrittäjät ry.

 

Katso kuvia tästä:


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *