| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

NREP ostaa Kauppakeskus Granin – Jenna Vehka-aho uusi kauppakeskuspäällikkö

Pohjoismaalainen kiinteistösijoittaja- ja kehittäjä NREP ostaa Kauniaisissa sijaitsevan Kauppakeskus Granin VVT Property Fund I Ky:ltä. Uutena kauppakeskuspäällikkönä aloittaa Jenna Vehka-aho.

Granista tulee NREP:in neljäs naapurustoja palveleva paikalliskeskus. Kolme muuta ovat Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Kauppakeskus Columbus, Arabiarannassa sijaitseva Kauppakeskus Arabia ja Tampereen Hervannassa sijaitseva Kauppakeskus Duo.

NREP haluaa kehittää Granin tarjontaa vastaamaan entistä paremmin alueen asukkaiden toiveita. Suunnitelmissa on muun muassa monipuolistaa kauppakeskuksen ravintolatarjoamaa ja parantaa keskuksen viihtyisyyttä.

– Meidän tavoitteenamme on vahvistaa Granin palvelutarjontaa ja sen roolia kauniaislaisten arjen helpottajana. Kauppakeskuksella on vahvat vuokralaiset sekä kävijäpohja, ja se sopii erinomaisesti meidän paikalliskeskuksiin keskittyvään srategiaamme, kommentoi NREP:in maajohtaja Joonas Lemström.

– Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään Kauppakeskus Grania yhdessä asiakkaiden ja vuokralaisten kanssa.  Suunnitteilla on mm. uusi logo ja brändi-ilme, jotka tulevat ensi vuonna näkymään niin keskuksessa kuin markkinoinnissa, kertoo kauppakeskuspäällikkö Jenna Vehka-aho Newseciltä Kaunis Granille.

Arkkitehti Kai Wartiaisen suunnittelema Kauppakeskus Grani otettiin käyttöön vuonna 2001. Laajennusosa valmistui 2018.

Vuonna 2021 Granissa kävi 1,7 miljoonaa asiakasta, ja kauppakeskuksen myynti ylsi yli 40 miljoonaan euroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *