| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

NREP köper Köpcentret Grani -Jenna Vehka-aho blir ny köpcenterchef

Nordiska fastighetsinvesteraren- och utvecklaren NREP köper Köpcentret Grani i Grankulla av VVT Property Fund I Ky. Jenna Vehka-aho tar över som ny chef för köpcentret.

 

Köpcentret blir NREP:s fjärde lokala centrum som betjänar stadsdelar. De övriga tre är Columbus i Nordsjö, Arabia vid Arabiastranden och Duo i Tammerfors. 

NREP vill utveckla utbudet i Grani för att bättre möta önskemålen från de boende i området. I planerna ingår bland annat att utveckla köpcentrets restaurangutbud och förbättra trivseln. 

– Vårt mål är att stärka Grans serviceutbud och rollen för att skapa en lättare vardag för Grankullaborna. Köpcentret har starka hyresgäster och en stark besökarbas och det passar perfekt in i vår strategi som fokuserar på lokala centra, kommenterar Joonas Lemström, landschef på NREP.

– Vi ser fram emot att utveckla Köpcentret Grani tillsammans med kunder och hyresgäster. Vi planerar bland annat en ny logotype och ett nytt varumärkesutseende, som kommer att synas nästa år både i köpcentret och i marknadsföringen, säger köpcenterchefen Jenna Vehka-aho vid Newsec till Kaunis Grani.

 Köpcentret Grani, ritat av arkitekten Kai Wartiainen, togs i bruk år 2001. Tillbyggnaden stod färdig 2018.

År 2021 besökte 1,7 miljoner kunder köpcentret och försäljningen uppgick till över 40 miljoner euro.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *