| KAUPUNKI - STADEN

Saija Rintala ny personaldirektör

Stadsfullmäktige i Grankulla valde på måndagskvällen (23.1) filosofie magister Saija Rintala till ny personaldirektör. Beslutet var enhälligt. Rintala har också sökt tjänsten som personaldirektör i Lojo.

Maari Valli, doktor i förvaltningsvetenskap, valdes som reserv, ifall Rintala inte tar emot posten. 

Saija Rintala har senast arbetat som personaldirektör för sjukvårdsdistriktet i Egentliga Finland och projektledare i arbetet med att starta upp välfärdsområdet i Egentliga Finland. Innan hon kom till sjukhusdistriktet arbetade hon som HR-direktör på Finnair.

Totalt sökte 28 personer tjänsten i Grankulla, varav två drog tillbaka sin ansökan under ansökningstiden. Stadens tidigare personaldirektör Ulla Palmroos har flyttat till Västra Nylands välfärdsområde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *