| KAUPUNKI - STADEN

Saija Rintala uusi henkilöstöjohtaja

Kauniaisten kaupunginvaltuusto valitsi maanantaina (23.1.) illalla filosofian maisteri Saija Rintalan uudeksi henkilöstöjohtajaksi. Päätös oli yksimielinen. Rintala on myös hakenut henkilöstöjohtajan virkaa Lohjalla. 

Varalle valittiin hallintotieteen tohtori Maari Valli, jos Rintala ei ota virkaa vastaan.

Saija Rintala on viimeksi toiminut Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin henkilöstöjohtajana ja hankejohtajana Varsinais-Suomen hyvinvointialueen käynnistämisprosessissa. Ennen pestiään sairaanhoitopiirissä hän työskenteli henkilöstöjohtajana Finnairilla. 

Virkaa Kauniaisissa haki yhteensä 28 hakijaa, joista kaksi perui hakemuksensa hakuajan aikana. Kaupungin entinen henkilöstöjohtaja Ulla Palmroos on siirtynyt Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *