| YLEINEN - ALLMÄN

Talvilomapuuhaa Kauniaisissa

Talviloma. Uimahallissa jo usealta vuodelta tutuksi tullut Wibit rata kahtena arkipäivänä (23.-24.2.). Kasavuoren kuntorata (2,3 km) muuttuu talvisin hiihtäjien paratiisiksi, kunhan sää sen sallii.

Saamme myös tänä vuonna apua Espoolta latujen ylläpitoon. He ajavat ladut aina kun ehtivät ja muuten ylläpidosta vastaavat omat ammattitaitoiset liikuntapaikkahoitajamme. Mahdollisuuksien mukaan uimahallin pihalta löytyy perheen pienimmille sopivat harjoitusladut.

Sahara on jaettu talvikaudella kolmeen osaan. Kaukalo, mailalliset sekä mailattomat luistelijat. Toivomme, että tätä ohjeistusta noudatettaisiin, jotta jokaisella olisi turvallista ja mukavaa luistella. Smedsin kenttä on kaupunkimme toinen ulkokenttä, josta löytyy lämmitetty pukuhuone sekä wc. Kenttiä ylläpidetään päivittäin sääolosuhteet huomioiden.

Laskettelurinteen toiminnasta talvikaudella vastaa www.grifkalpine.fi. Laskettelurinteestä vasemmalta metsikön keskeltä löytyy valaistu kaupungin toimesta pulkkamäeksi raivattu alue.

Liikuntapaikkahoitajat seuraavat säätietoja tarkasti ja tekevät parhaansa taistelussa sääoloja vastaan. Mikäli haluat reaaliaikaista tietoa esim. latujen tai ulkojäiden tilanteesta, niin he auttavat mielellään, 050 537 1340.

Nuorisotalo on auki talvilomaviikolla ma-pe klo.13-18. Nuorisotalolla voi mm. pelata biljardia, pingistä, pleikkaria ja lautapelejä turvallisen aikuisen opastuksella tai vaan viettää aikaa yhdessä muiden kanssa.

Kansalaisopisto järjestää Granhultin koululla leirin alakouluikäisille. Leirillä tarjoamme monipuolista tekemistä niin sisä-, kuin ulkotiloissakin. Lopullinen ohjelma muotoutuu sääolosuhteiden sekä osanottajien toiveiden mukaan. Leirin tarkoitus on, että lapset saavat hauskan rentouttavan loman ja rentoa oleskelua ystävien ja turvallisten aikuisten kanssa.

Ilmoittautumiset: https://www.kauniainen.fi/ tapahtumat/talvilomakerho-lapsille/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *