| KAUPUNKI - STADEN

Thurmaninpuisto koetaan turvattomaksi paikaksi

Kauniaisten kaupunki kerää kuntalaisten kokemuksia turvallisista ja turvattomista paikoista Kauniaisissa kevään aikana. Tähän mennessä on tullut noin 75 vastausta ja kaupungin turvattomin paikka kyselyn perusteella on Thurmaninpuisto. 

– Siellä koetaan paljon levottomuutta, sanoo Kauniaisten kaupungin maankäyttöinsinööri Aicha Löf (kuvassa), joka on käynyt tähänastiset vastaukset läpi. 

Parannusehdotuksia on tullut kiitettävästi. 75 vastauksesta vain 11 on jättänyt ehdottamatta parannusta.

Liikenteen vaaratilanteet, etenkin ylinopeudet huolestuttavat myös asukkaita, Aicha Löf toteaa.

– Liikenteen vaaratilanteista ollaan huolissaan, mutta lisäksi ostoskeskuksen ja Thurmaninpuiston alueella sekä muutamassa muussakin paikassa on koettu epämääräisten porukoiden vuoksi turvattomuutta. Huumeidenkäyttöä on havaittu keskustan lisäksi myös muuallakin, Aicha Löf kertoo.

Kaupungin hyvinvointikoordinaattori Taru Ikäheimosen mukaan tarkoituksena on kyselyn jälkeen koota tiedot ja hyödyntää niitä turvallisuuden tunteen lisäämiseksi suunnitelmia tehdessä.

Aikaa vastata on vielä maaliskuun loppuun netin kautta. Taru Ikäheimonen sanoo, että kaupunki on kohtalaisen tyytyväinen vastausmäärään, mutta lisää vastauksia otetaan mielellään vastaan.

Kyselyä varten on kehitetty kartta, johon voi merkitä turvalliseksi tai turvattomaksi koetun paikan Kauniaisissa ja jättää kommenttinsa. Kyselyyn vastataan nimettömänä. Voit vastata kyselyyn useita kertoja, jos haluat ilmoittaa monta paikkaa.

Milloin ja missä kaupunkilaiset voivat vielä kertoa mielipiteensä myös suullisesti? Tuomo Naskali on tavattavissa kauppakeskuksessa ma 6.3., ti 7.3., ke 8.3. klo 9-11. Hän auttaa vastaamaan kyselyyn. Kirjastosta saa myös tukea vastaamiseen. 

Osallistu kyselyyn: kauniainen.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *