| YLEINEN - ALLMÄN

Kolumni: Uusi Grani Liikkuu -tapahtuma järjestetään kesäkuussa

Maailma on kokenut vaikeita aikoja ja tämän myötä myös liikunta-ala on joutunut sopeutumaan vallitseviin olosuhteisiin. On hienoa nähdä, kuinka haasteista on selvitty yhdessä ja kuntalaiset ovat vastoinkäymisten aikana olleet ymmärtäväisiä liikuntapaikoille tehtyjen rajoitusten suhteen.

Rajoitusten myötä liikuntapaikkojen normaali aukiolo ja liikuntaharrastusten jatkuminen ovat entisestään korostaneet merkitystään. Muutosten edessä, liikuntapalveluiden tärkeimpänä suunnannäyttäjänä onkin löytää paras ratkaisu siitä, miten kuntalaiset pysyisivät aktiivisena ja saisivat pidettyä liikunnalliset elämäntavat mukana arjessaan. Haastavista ajoista huolimatta on ollut ilo nähdä, kuinka olemme pystyneet kehittämään Kauniaisten liikuntapaikkoja ja kuinka niitä tullaan jatkossakin kehittämään.

Suuren suosion saavuttanut ja sosiaalisena kunnonkohottajana tunnettu mailapeli padel rantautuu myös Kauniaisiin. Thurmaninpuiston hiekkakentälle rakennetaan tänä kesänä kaksi padel-kenttää.

Uuden asian äärellä ollaan myös tulevana kesänä, 1.6., jolloin liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä muiden tahojen kanssa ensimmäistä kertaa Grani Liikkuu –tapahtuman. Viimevuotinen keskuskentällä pidetty Grani 50 –tapahtuma oli koeponnistus tulevalle tapahtumalle. Tapahtuman yhteydessä juostaan jo perinteeksi muodostunut Kurrenkierros ja suuren suosion saavuttanut Minikurre, missä lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemua juoksun muodossa.

Maaliskuun ajan kaupungin työntekijöillä on meneillään Voi hyvin –kampanja, minkä tavoitteena on kannustaa liikkumaan yhä enemmän ja näin ollen lisätä työhyvinvointia. Tavoitteena että itse kullekin liikunnan lisääminen arkeen olisi pysyvä muutos.

Muistetaan liikkua jatkossakin, sillä kukaan ei voi kyseenalaistaa liikunnan eheyttävää ja mieltä piristävää vaikutusta.

TERO KUIVALAINEN

LIIKUNTAPÄÄLLIKKÖ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *