| YLEINEN - ALLMÄN

Näin äänestät vaalipäivänä

VAALIPÄIVÄN äänestyspaikka Kauniaisissa on Mäntymäen koulu, kuten aikaisemmissa vaaleissa.

 

Äänestyspaikka on auki 2.4. klo 9–20. Vaalipäivänä vain kauniaislaiset voivat äänestää Mäntymäen koulussa. Äänestyspaikka on jaettu kolmeen äänestysalueeseen. Äänestysalueelle 3 pääsee vain Palokunnantie 12 kautta.

Äänestysalueesi näet ilmoituskortilta. Koululla on kylttejä jotka osoittavat äänestysalueiden sisäänkäynnit. Paikalla on myös karttoja ja avustavaa henkilökuntaa, joilta voi kysyä neuvoja, mikäli on epävarma mihin äänestysalueeseen kuuluu Terveysturvallisuus huomioidaan näissäkin vaaleissa. Käsidesiä on tarjolla ja omaa kynää saa käyttää. Jos haluaa, niin saa käyttää omaa kasvomaskia, mutta se pitää kuitenkin pyydettäessä poistaa, jotta virkailija voi tunnistaa äänestäjän.

– Haluamme näin turvata, että äänestäminen on sujuvaa ja turvallista, sanoo kaupungin keskusvaalilautakunnan sihteeri Lena Filipsson-Korento.

Muista ottaa henkilökortti mukaan, jotta voit äänestää. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *