| YLEINEN - ALLMÄN

Såhär röstar du på valdagen

VALDAGENS röstningsställe i Grankulla är Mäntymäen koulu liksom i tidigare val.

 

Vallokalen är öppen 2.4 kl. 9–20. På valdagen kan endast Grankullabor rösta i Mäntymäen koulu.

Vallokalen är indelad i tre röstningsområden 1–3. Till röstningsområde 3 kommer man bara via Brandkårsvägen 12. Ditt röstområde ser du på meddelandekortet. Vid skolan finns skyltar som visar var ingångarna till de olika röstningsområdena finns. Det finns kartor och biträdande personal, som ger råd ifall man är osäker på sitt röstningsområde.

Hälsosäkerheten beaktas också i detta val. Handsprit finns att få och man får gärna använda sin egen penna. Det går bra att använda egen ansiktsmask, men man ska vara beredd på att avlägsna den så att valfunktionären kan känna igen den som röstar.

– Vi vill trygga att röstningen sker smidigt och hälsosäkert, säger Lena Filipsson-Korento som är sekreterare för stadens centralvalnämnd.

Kom ihåg att ta med ID för att kunna rösta. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *