| KULTTUURI -

4 kysymystä Mia Hafrénille ennen konserttia Uudella Paviljongenilla 29.4.

Mia Hafrén julkaisi debyyttialbuminsa maaliskuussa 2022 ja kiertää nyt Suomea bändinsä kanssa. Konsertissa Mia ja bändi esittävät koko “Också för dig” -levyn. Lisäksi yleisö saa nauttia muutamista yllätyskappaleista.

Miltä tuntuu ennen konserttia Uudella Paviljongenilla 29.4.?

On aina mukavaa soittaa kappaleita soololevyltäni “Också för dig”. Minulla on upea bändi, joka soittaa kanssani, ja odotamme innolla Vapun-juhlan aloittamista Kauniaisissa!

Onko konserttisali tuttu sinulle?

Ei, se on itse asiassa yksi harvoista saleista, joissa en ole esiintynyt. Joten se on jännittävää.

Kuinka olette päässeet vauhtiin keikkojen jälkeen koronan jälkeen? Tuntuuko erilaiselta seistä nyt yleisön edessä kuin ennen pandemiaa?

Olemme kiertäneet bändin kanssa koko viime vuoden, joten kyllä, olemme päässeet vauhtiin. Tuntuu erilaiselta minulle seisoa yleisön edessä koronan jälkeen, mutta se ei johdu koronasta vaan siitä, että en esiinny enää Forkin kanssa, vaan soolotaiteilijana. Pandemia saattoi tuoda sen mukanaan, että yleisö varaa lippunsa myöhemmin vaiheessa, mutta paikan päällä uskon ihmisten olevan tietoisia siitä, että musiikin kokeminen ryhmänä ei ole itsestäänselvyys ja siksi nauttivat hetkestä.

Mitä yleisö voi odottaa kun he tulevat konserttiinne?

Yleisö voi odottaa puolentoista tunnin mahdollisuutta rentoutua stressistä ja kokea musiikkia, joka svengaa ja koskettaa. Tavoitteeni on, että ihmiset lähtevät kotiin hyvällä fiiliksellä. Esitämme kappaleita “Också för dig” -levyltäni, jotka olen kirjoittanut itse. Ja me tarjoamme myös muutamia yllätyksiä. Esimerkiksi yleisö saa kuulla upouuden kappaleen tulevalta albumiltani!

Hafrén, tunnettu menestyksekkäästä a cappella -yhtyeestä Fork, on kirjoittanut ja säveltänyt materiaalin pop-albumille. Laulujen sanat ovat artistin äidinkielenä. Singlet På andra sidan ja Vi (feat. Ville Pusa) julkaistiin syksyllä 2021 ja herättivät suurta huomiota. Kolmas single Så mycket mod on soitettu ahkerasti ympäri Pohjoismaita. Levy on tuotettu Oona Kaparin toimesta.

Kiertue alkoi Helsingissä levyjulkaisulla ja on jatkunut sen jälkeen, mukana mm. Loviisa, Porvoo, Tammisaari, Vaasa, Espoo, Sipoo ja Turku.

Konsertissa Mia ja bändi esittävät koko Också för dig -levyn. Lisäksi yleisö saa nauttia muutamista yllätyskappaleista. Bändissä soittavat Teemu Aitoaho, Tuukka Aitoaho, Margarita Eklund, Kalle Katz ja Anssi Växby.

Liput maksavat 25 € ja niitä voi ostaa Granin kaupungintalon infosta maanantaista torstaihin klo 08.00-15.45. Jos tapahtumapäivänä on vielä lippuja jäljellä, niitä myydään ovella käteismaksulla. Kaikukortilla on vapaa pääsy. Muistathan noutaa lipun hyvissä ajoin etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *