| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Granipäivä keräsi taas kaupunkilaiset torille

Granipäivällä on selvästi oma erityinen paikkansa kauniaislaisten sydämissä. Torstai-iltana oli torilla paljon ihmisiä, jotka tulivat seuraamaan musiikkia, esityksiä, sirkusta ja ehkä ennen kaikkea tapaamaan ystäviä.

Sateisen päivän jälkeen paistoi illalla aurinko eli sää suosi jälleen kerran järjestäjiä ja juhlaväkeä, kun oli avajaisten aika kello viisi. Lyhyestä avajaispuheesta vastasivat kaupungin tiedottaja Markus Jahnsson ja kaupunginhallituksen jäsen Fredrik Waselius.

– Granipäivä on todellinen esimerkki siitä yhteisöllisyydestä, jota löytyy Granista, sanoi Waselius, jonka jälkeen herrat totesivat päivän avatuksi. 

Ohjelmassa tänä vuonna oli perinteisiä elementtejä, kuten musiikkia, tanssiesityksiä, yhdistyksiä, markkinahumua, huvipuistolaitteita jne. FBK oli tietysti myös paikalla paloautoineen ja Thurmanin puistossa järjestettiin skeittikilpailu. 

Paikalla oli myös GrIFK:n käsipallojoukkueen naiset, jotka pystyivät esittelemään tuoreet kultamitalinsa innostuneelle yleisölle. 

Lisäksi jaettiin palkintoja yritysmessut-osallistujille. Messut järjestettiin aikaisemmin keväällä Kasavuoren koululla. Kauniaisten Yrittäjien stipendi meni Seela Veijolalle Kasavuoren koulun yhdeksänneltä luokalta.

Esiintymässä olivat muun muassa Grani Big Band, Raka Bananer ja Bubbeli. 

Ilta-konsertteja järjestettiin myös muualla. Kamarikuoro esiintyi Uudessa Paviljongissa ja Jussi Syren & The Groundbreakers Kauniaisten kirkossa.

Uutta oli se, että ohjelmaa järjestetettin jo aikaisin aamusta alkaen, kun Mimmit esiintyivät. Keppihevosverstas ja tivoli olivat auki jo päivällä. 

Järjestäjillä oli noin viisikymmentä markkinapöytää käytettävissään, joilla esiteltiin eri järjestöjen, yksityishenkilöiden ja yritysten toimintaa ja tuotteita.

Granipäivä järjestettiin kaupungin, Kauniaisten Yrittäjien, Kauppakeskus Granin ja paikallisen tapahtumajärjestäjän yhteistyönä.

Katso kuvia alla:

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *