| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Tänään Grani liikkuu!

Grani Liikkuu -tapahtuma järjestetään tänään torstaina keskuskentällä. Tapahtuman tarkoitus on koota kaikki granilaiset yhteen ja viettää aikaa liikunnan merkeissä, tarjota mahdollisuus tutustua eri lajeihin ja erityisesti pitää hauskaa yhdessä.

 

Liikuntapalvelut järjestävät 1.6. yhteistyössä muiden tahojen kanssa ensimmäistä kertaa Grani Liikkuu –tapahtuman. Viimevuotinen keskuskentällä pidetty Grani 50 –tapahtuma oli koeponnistus tulevalle tapahtumalle. 

Päivä käynnistyi aamu yhdeksältä päiväkotien ja koulujen sukkulaviesteillä.

Tapahtuman yhteydessä juostaan jo perinteeksi muodostunut Kurrenkierros ja suuren suosion saavuttanut Minikurre, missä myös lapset pääsevät kokemaan liikunnan riemua juoksun muodossa.

Päivä käynnistyi aamu yhdeksältä päiväkotien ja koulujen sukkulaviesteillä. Puolenpäivän aikaan pelataan senioreiden petanque-turnaus kansalaisopiston ohjauksella. Iltatapahtumaan ohjelman toteuttaa liikuntaseurat.

Liikuntapäällikkö Tero Kuivalainen.

– Tuntuu ihan huikealta miten pystytään liikuttamaan yhden päivän aikana koko ikähaitaria eskareista eläkeläisiiin saakka. Kyllä tätä on odotettu, liikuntapäällikkö Tero Kuivalainen toteaa kun tapaamme keskuskentällä.

Uimahallin edustalla Martina Westerlund Granhultin varhaisopetuksesta seisoo eskariryhmänsä kanssa. Juoksut on juostu ja hän ja lapset ovat tyytyväisiä päivään.

– Tämä oli todella hauskaa. Meillä oli innokkaita lapsia. He eivät olisi halunneet lopettaa juoksemista lainkaan, sanoo Martina Westerlund, joka mielellään palaa ensi vuonna.

Ohjelma on järjestetty yhteistyössä päiväkotien, koulujen, kansalaisopiston sekä liikuntaseurojen kanssa.

Martina Westerlund eskariryhmänsä kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *