| YLEINEN - ALLMÄN

Uusi avustus paikallisille kultuuritoimijoille – taiteilijahuone Villa Junghansissa

Kauniaisten kaupungin kulttuuripalvelut haluaa tarjota työhuoneen Villa Junghansissa paikallisiin hankkeisiin.

Villa Junghans sijaitsee osoitteessa Leankuja 4. Taloa käyttävät paikalliset senioriyhdistykset ja sitä vuokrataan kokous-, seminaari- ja juhlatilaisuuksiin. Talon yläkerrassa sijaitsee Kauniaisten Musiikkijuhlien toimisto, ja siellä on myös noin 20 neliömetrin huone, joka on ollut tyhjillään siitä saakka, kun kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden hallinto alkuvuodesta 2023 siirtyi kaupungintalolle.

– Paikalliset kulttuuritoimijat voisivat hakea huonetta käyttöönsä syksylle 2023 ja keväälle 2024. Huonetta voi käyttää työtilana tai ateljeena, kaupunki tiedottaa.

Työhuoneavustus myönnetään Kauniaisissa pysyvästi asuville yksityishenkilöille. Avustus myönnetään toimintaan, joka on Kauniaisten kaupungin arvojen mukaista ja edistää strategisten tavoitteiden toteutumista. Avustuksen saajan pitää esitellä työn tulokset kaupungin kulttuuripalveluille.

Avustusta myönnettäessä arvioidaan hakijan toiminnan laatua ja laajuutta.

Avustuksen myöntäminen edellyttää hakijan toimittamaa hakemusta. Hakemuksen on liitteineen saavuttava kaupungin ilmoittamassa määräajassa kaupungin kirjaamoon. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Työhuoneavustusta haetaan lomakkeella, jonka saa kaupungin kotisivuilta. Hakuaika päättyy 31.7.2023. Päätöksen taiteilijahuoneen jaosta tekee hyvinvointivaliokunta 30.8.2023.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *