| YLEINEN - ALLMÄN

GraniAid täällä taas

Redrama, toisin sanoen Lasse Mellberg, on vetonaulana 24. elokuuta, kun GraniAid taas järjestetään. Viime vuoden menestys palaa runsaalla ohjelmalla ja järjestäjät toivovat mahtavaa yleisömäärää myös tänä vuonna.

Kauniaislainen Antti Harsunen sai viime vuonna ajatuksen hyväntekeväisyyskonsertin järjestämisestä Granin torilla. Nyt kun tilaisuus järjestetään uudelleen, se on järjestäjien mukaan täällä jäädäkseen.

– Tavoitteenamme on ollut koko ajan, että tästä tulee jokavuotinen tapahtuma, sanoi järjestäjiin kuuluva Stella Forsskåhl Kaunis Granille aikaisemmin kesällä.

Tänä vuonna valtaavat näyttämön viimevuotiseen tapaan taiteilijat, joilla on kytköksiä Kauniaisiin. Redraman ohella tilaisuudessa esiintyvät mm. Laura Airaksinen, Jannike Sandström & Niklas Rosström, Granhultin kuoro, sekä Raka Bananer. Viimevuotiseen tapaan kaupungissa olevat ukrainalaiset esiintyvät omalla ohjelmallaan illan aikana.

Paikallinen urheiluväki on myös mukana luomassa ohjelmaa kaiken ikäisille. Viime vuoteen verrattuna uutuutena on kaksikielinen keskustelu- ja luentotilaisuus kaupungintalolla, jonka aiheena on hyvinvointi.

Keräyksen anti menee paikallisten nuorten ja ukrainalaisten pakolaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Viime kesänä keräys tuotti 23 000 euroa illan aikana.

GraniAid järjestetään torstaina 24.8.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *