| YLEINEN - ALLMÄN

Kaupungintalon korttelia käsitellään syksyllä

Kaupungintalokorttelin tulevaisuutta käsitellään Kauniaisissa syksyllä.

– Toivomme voivamme viedä samankaltaisen periaatepäätöksen, joka nyt tehdään kouluinvestoinneista, valtuuston käsittelyyn varhain syksyllä, jotta kaupunginvaltuusto voi tehdä linjapäätöksen siitä voidaanko kaupungintalokorttelin kaava viedä eteenpäin kohti maalia suunnilleen siinä muodossa, jota siinä ehdotetaan, kaupunginjohtaja Christoffer Masar sanoo.

Viimeisin kompromissivaihtoehto tarkoittaisi
kaupungintalon tontilla pienempää rakennusmassaa
kuin alkuperäisessä ehdotuksessa.

Henkilökohtaisesti hän pitää tuoreinta kompromissivaihtoehtoa sellaisena, että se on syytä viedä maaliin.

– Eikä vähiten sen takia, että suuret investointitarpeet, joista on aiemmin puhuttu, voidaan rahoittaa. Samaan aikaan voin todeta, että koko virkamieskunta, kuten koulukysymyksessä, toivoo, että saamme valtuustolta yksiselitteisen päätöksen, jotta tie eteenpäin on selvä. Mikäli valtuuston enemmistö katsoo, ettei löydy edellytyksiä jatkaa kaavavalmistelua, on parempi, että saamme selvän viestin asiasta nyt, eikä kuukausien tai vuosien lisävalmistelujen jälkeen, kaupunginjohtaja sanoo.

KÄÄNNÖS: JUHANI HEIKKILÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *