| YLEINEN - ALLMÄN

Targa-arena sai kaksi uutta ulkokenttää

Heinäkuussa Targa-arenalle valmistui kaksi uutta massakenttää. Ensimmäisenä Suomessa kentillä on italialinen Pavitex TOP Clay -päällyste. 

– Pohjana on vettäläpäisevä asfaltti, päällä ohut matto, jonka päällä ohut kerros aitoa massaa. Toimii kuten perinteinen massa, mutta ilman virhepomppuja ja kova ylläpitotyötä. Kentät ovat loistavassa käyttökunnossa heti sateen jälkeen, Grani Tenniksen toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy sanoo.

Hän toteaa, että kentät ovat ihanteelliset pohjoismaiseen ilmastoon. 

– Valot mahdollistavat pelaamiset pitkälle syksyyn. Kentät rajoittuvat vielä Paul Olssonin puistoon, joten paikassa on fengsuit kohdillaan, hän nauraa.

Paul Olssonin puisto on puutarha-arkkitehti Paul Olssonin mukaan nimetty metsäinen alue, joka on osa Olssonin vanhaa taimitarhaa. Puisto sijoittuu Espoon puolelle Ymmerstaan, ja on yhteydessä Thurmaninpuistoon. 

Kentät avataan virallisesti torstaina 17.8. klo 18-19.30. Kauniaisten kaupunginjohtaja Christoffer Masar avaa kentät klo 18. GT:n valmentaja Jan Tiilikainen opastaa illan aikana massakenttäpelaamiseen ja junioreilla mahdollisuus pelata minitennistä. Tapahtuma on koko perheelle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *