| KULTTUURI -

Jannike Sanremon finaaliin – voitti erikoispalkinnon

Artisti Jannike Sandström eteni finaaliin Sanremo Senior Song Contestissa ja voitti erikoispalkinnon laululla “That Day”. Brasilialainen Flavia Da Silva Pinto voitti kilpailun.

– Tämä oli uskomatonta, ottaen huomioon, että olin sairaana ja vuodepotilaana vielä päivää ennen matkaa Italiaan. Aivan uskomatonta. Tavoitteena oli hoitaa välierän kaikella kunnialla, mutta sitten tapahtui jotain ja kaikki sujui hyvin, kertoo iloinen Jannike.

Välierään selviytyi 23 kilpailijaa, ja heistä tuomarineuvosto valitsi kahdeksan kilpailijaa jatkoon ja edelleen finaaliin, joka oli Sanremon oopperatalossa.

Kilpailun johto jakaa joka vuosi erityispalkinnon ainutlaatuisista taiteellisista kyvyistä. Jannike Sandström palkittiin palkinnolla. 

Jannike Sandström palkittiin erityispalkinnolla. Kilpailun presidentti presidentti Paolo Alberti oikealla.

– Jannike on monipuolinen taiteilija, joka täytti kaikki taiteelliset vaatimukset ja osa-alueet: hieno kappale, hieno esiintyminen, fantastinen esiintymisasu ja persoonallinen lauluääni, perusteli festivaalin puheenjohtaja Paolo Alberti lehdistölle kisan jälkeen.

Kappale “That Day” julkaistaan 13. lokakuuta digitaalisilla alustoilla, ja musiikkivideo siitä viikon kuluttua.

Jannike hyväksyttiin laulufestivaaliin Sanremoon 6. ja 7. lokakuuta. Hän kilpaili yli 34-vuotiaiden Singer- & Songwriter -sarjassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *