| KAUPUNKI - STADEN

Kaupunki: Kaupunkitalokorttelin asemakaava uudelleen valtuuston käsiteltäväksi

Valtuuston 23.10. tekemä asemakaavoituksen jatkamispäätös tullaan käsittelemään uudelleen valtuuston seuraavassa kokouksessa 13.11., kaupunki tiedotti torstaina.

Kaupunginhallitus käsittelee ensi maanantaina asian pykälässä, jossa todetaan valtuuston päätösten laillisuus. Hallitus esittää siinä, että valtuuston päätös syntyi virheellisessä järjestyksessä ja että tämän vuoksi kaavapäätöstä ei panna täytäntöön vaan viedään valtuustolle uudelleen käsiteltäväksi, kaupunki tiedottaa.

Kaupunginvaltuusto teki maanantaina periaatepäätöksen asemakaavamuutostyön jatkamisesta. Päätös tehtiin äänestyksen jälkeen. Tarvittiin yhteensä kuusi äänestystä. Viimeisessä äänestyksessä kaupunginhallituksen ehdotus voitti luvuin 21-13 (1 tyhjä).

Lue lisää:

Kaupunginhallituksen esitys asian uudelleenkäsittelystä

Valtuuston 23.10. päätöksen valmistelu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *