| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Pidetään porukalla hauskaa ja tehdään samalla hyvää

– Tähän oli kiva lähteä mukaan, koska on mahdollista tehdä hyvää muutenkin kuin mokkapaloilla ja tuotemyynnillä, Henna Kallionpää aloittaa.

Hän on mukana järjestämässä tilaisuutta, jonka avulla on jo yli viiden kymmenen vuoden ajan kerätty varoja Kauniaisten kouluyhdistykselle. Tämän johdosta voidaan jakaa stipendejä oppilaille sekä tukea luokkien leirikouluja.

– Minusta on hämmästyttävää, että jokaisessa juhlassa on ollut eri teema, Henna jatkaa.

Tammikuun 2024 juhlien teemaksi valikoitui yhdeksänkymmentäluku. Liekö se ollut tapahtuman järjestämisestä vastuussa olevien Mäntymäen viidettä luokkaa käyvien lasten vanhempien sydäntä lähellä. Elihän heistä moni silloin nuoruuttaan.

Ennen mentiin piirtoheittimellä palmurannalle

Juhliin osallistuvia kannustetaan aina pukeutumaan teemaan ja juhlatila koristellaan sen mukaisesti. Vuosien takaisesta Meidän Koulu -kirjasta löytyy kuvausta, jossa 90-luvulla juhlien teemana on ollut Karibia. Tuolloin juhlasalin seinään on heijastettu piirtoheittimien avulla tähtitaivaan alla heiluvat palmurannat.

Kuvassa Henna Kallionpää (vas.) ja Kaisa Raitio.

Perinteisesti juhlassa on ohjelmanumerona ollut myös järjestäjien laatima oma esitys. Historia kertoo, että kauan sitten juhlien teemaksi oli valittu Bad Grankulla, ja kylpyläkaupungin hyvinvoinnin historiaa kunnioittaen ohjelmanumero oli ollut sen mukainen. Voimisteluopettajan kokoaman ryhmän johdolla juhla aloitettiin reippaasti naisvoimisteluesityksellä johon vieraat liittyivät mukaan. Tuleviin tammikuun juhliin järjestäjät ovat lupailleet vanhempien harjoittelemaa ysäritunnelmaista tanssiesitystä.

Ihan kaikki mukaan!

Tämän vuoden tavoitteena on saada osallistujia yli koulujen kielirajojen.

– Tilaisuus on kaikille lipun ostaneille aikuisille avoin. Näin viihdyttävään iltaan soisi pääsevän mukaan kaikki kauniaislaiset ja heidän kauempanakin asuvat ystävät. Tämä on muillekin kuin Mäntymäen koululaisten vanhemmille tarkoitettu, järjestelyissä mukana oleva Kaisa Raitio täsmentää.

– Aiempien vuosien kokemuksia kuultuani, kaveriporukat kokoontuvat kauniaislaiseen kotiin ennen juhlia. He ovat panostaneet kukin tyylinsä mukaan teemaan, ja tulevat porukalle varattuun pöytään viettämään hauskaa iltaa, Kaisa jatkaa.

Tulevissa juhlissa esiintyy kaksi bändiä ja ”tanssiaisten” tanssittamisosuudesta huolehtii aito 90-luvun DJ. Juhlissa saa laulaa karaokea, ja illan aikana järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa.

Mistä on kyse?

  • Ysäribileet lauantaina 27.1.2024 klo 18.00 alkaen Kasavuoren koululla. Lipun hinta 65 euroa ja siihen sisältyy buffetillallinen. Lippuja saat osoitteesta: https://bit.ly/granitanssit24
  • Kyseessä on Kauniaisten Kouluyhdistyksen varainkeruutilaisuus. Tuotto käytetään mm. stipendeihin ja leirikoulujen tukemiseen.
  • Juhlakansaa viihdyttävät livebändit ja DJ. Illan aikana on myös mahdollista laulaa karaokea sekä osallistua hyväntekeväisyyshuutokauppaan. Lipun ostaessasi voit määritellä pöydän, jossa haluat istua. Teemana on 90- luku. Juhliin saa pukeutua teeman mukaisesti ja paras asu palkitaan!
  • Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/1pA7YDDKP
  • Tapahtuma Instagramissa: https://www.instagram.com/granitanssit2024/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *