| YLEINEN - ALLMÄN

Golfsimulaattori avattu Kauniaisissa

Kauniaisten Työväen Akatemian tiloihin avatussa Grani Golf Akatemian golfsimulaattorissa voi harrastaa golfia läpi talven. Kaveriporukka perusti kahden simulaattorin talviharjoittelupaikan studion omien tarpeittensa pohjalle.

Tarkoitus oli aluksi rakentaa yksi simulaattoripaikka, jotta voisimme itse pelata. Tutkimme tiloja Kauniaisista ja sen ympäriltä, mutta sopivaa paikkaa ei vain löytynyt. Sitten löytyi tämä tila, niin päätimme, että tehdään sitten sellainen paikka paikka, johon kaikki pääsevät. Oman golfharrastuksen takia ollaan nyt tässä, Grani Golfin perustaja Matti Jatkola sanoo kahden simulaattorin keskellä.

Hän kertoo, että sopivan tilan metsästämiseen toi oman rajoitteensa simulaattorin vaatima korkeus sekä paikan sijainti.

– Speksit oli, että pitää olla Kauniaisissa ja tilassa pitää olla yli kolmen metrin korkeus. Paikkana tämä on meille todella hyvä, kun tässä vieressä on GrIFK:n futis- ja lätkäjengin tilat ja Grani tennis pyörittää toimintaa täällä. Tämä on vähän kuin Kauniaisten sporttikeskittymä.

Grani Golfin tila on remontoitu tyylikkääksi ja tarpeeseen sopivaksi. Kaikki on kuin viimeistä huutoa. Simulaattorit ja niitä pyörittävät ohjelmistot ja tietokoneet ovat kaikki uusia. Jatkola ja paikan Prona toimiva Juuso Kahlos toteavat kuitenkin yksissä tuumin, että paikan pyörittämisellä ei ole kaupallista tarkoitusta.

– Meille riittää, että käy noin muutama asiakas päivässä. Tämä ei ole kenellekään meistä päätyö, niin toivomme että ei ainakaan ihan hirveästi jouduttaisi itse maksamaan. Sen verran toki pitää katsoa, että saadaan asetettua itsellemme vakiovuorot, Jatkola hymähtää.

Viisi vuotta golfia ammatikseen pelannut Kahlos toimii Grani Golfissa opettajana. Häneltä voi varata sekä yksityisettä ryhmätunteja. Jatkola uskoo paikan houkuttelevan porukoita pelaamaan kimpassa, ja hän maalailee myös yhteisöllisyyden rakentamisesta paikallisille golffareille.

– Kaikki vaan tänne rohkeasti. Tämä on turvallinen paikka golfin pelaamiselle ikäryhmästä tai mistään riippumatta. Uskon että moni tulee tänne viettämään kierroksenomaista aikaa ja pelaamaan rauhassa.

Grani Golf

  • Grani Golf sijaitsee Kauniaisten Työväen Akatemian rakennus 4:ssä.
  • Simulaattori sopii erinomaisesti golfin harjoitteluun tai kierrokseen maailman parhailla kentillä, yksin tai kavereiden kanssa.
  • Avoinna joka päivä klo 7–22. Lisätietoja ja varaukset: granigolf.fi sekä Grani Golf Akatemian Facebook ja Instagram.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *