| YLEINEN - ALLMÄN

Anna mulle aikaa -kampanja keräsi kiitosta

Tämän tammikuussa järjestetyn kuukauden pituisen kampanjan tarkoitus oli saada vanhemmat viettämään enemmän aikaa yhdessä lasten kanssa oli sitten kyseessä yhteinen harrastus, tai vaikkapa ruuanlaitto yhdessä. Tärkeää ei ole se mitä tehdään, vaan se että tehdään ja ollaan läsnä.

Kampanjan aikana Kauniaisten kaupungin hyvinvointipalvelut järjesti maksutonta yhteistä tekemistä lapsille ja vanhemmille. 

– Kampanjan päätyttyä teetimme kyselyn ja palaute oli pääasiassa erittäin positiivista. Vastauksia saimme yhteensä 163 ja kiitos niistä jokaisesta. Palautteet on käyty huolella läpi ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan niitä toiminnassamme, liikuntapalvelukoordinaattori ja idean äiti Nina Allenius kertoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *