| YLEINEN - ALLMÄN

Positiv respons för Ge mig tid -kampanj

Syftet med denna månadslånga kampanj var att få föräldrar att tillbringa mer tid tillsammans med sina barn, oavsett om det handlade om en gemensam hobby eller till exempel matlagning tillsammans. Det viktiga är inte vad som görs utan att det görs och att man är närvarande.

Under kampanjen ordnade Grankulla stads välfärdstjänster kostnadsfria gemensamma aktiviteter för barn och föräldrar. 

– Efter kampanjens slut gjorde vi en undersökning och feedbacken var främst mycket positiv. Vi fick totalt 163 svar, tack för var och ett av dem. Feedbacken har gåtts igenom noggrant och vi försöker beakta den i vår verksamhet så långt som möjligt, säger idrottstjänstkoordinator Nina Allenius som var den som kläckte idén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *