| YLEINEN - ALLMÄN

Kauniaislainen yritys ehdolla muotoilupalkinnon saajaksi

Kauniaislainen yritys Bonden, joka hyödyntää suomalaista lampaanvillaa sisustustekstiileissä, on valittu ehdokkaaksi kansainväliseen Green Product Award 2024 -muotoilupalkintoon. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään huhtikuussa Berliinissä.

Green Product Award on vuodesta 2011 palkinnut tuotteita ja palveluita, jotka yhdistävät innovatiivisen muotoilun ja kestävän kehityksen. Tänä vuonna kilpailuun osallistui yli 1 500 hakijaa 54 eri maasta. Bondenin ”We bring nature home” -mallisto on yksi Interior & Lifestyle -sarjan ehdokkaista.

– ”We bring nature home” on hyvä esimerkki luovuudesta ja intohimosta, jolla ehdokkaamme edistävät kestävämpää tulevaisuutta, sanoo Nils Bader, Green Product Awards -johtaja lehdistötiedotteessa.

Bondenin suunnittelija ja toimitusjohtaja Kati Hienonen on iloinen huomionosoituksesta.

– Tämä on meille iso asia tulla huomioiduksi loppukilpailussa. Toisena yrityksenä, ja toisessa sarjassa kilpaillut suomalainen Pure Waste valittiin jo tammikuussa Fashionkategoriassa voittajaksi. Hienoa, että suomalaiset vihreän siirtymän yritykset ansioituvat näin designkilpailuissa, kertoo Kati Hienonen (kuvassa) Kaunis Granille.

Bondenin tuotteista suurin osa menee vientiin.

Kauniaislainen Kati Hienoinen on Bondenin omistaja. Bondenin tuotteisiin voi tutustua Bondauspäivillä, joista seuraava pidetään torstaina 7.3. klo 13–18 välisenä aikana Telakkakatu 12:ssa Helsingin Telakkarannan näyttelytilassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *