| YLEINEN - ALLMÄN

Kaupungin kesätyöt nyt haettavissa

Myös tulevana kesänä Kauniaisten kaupunki palkkaa nuoria kesätöihin eri tehtäviin.

Tarjolla on erilaisia työtehtäviä liikunta- ja opetuspalveluissa, kansalaisopistossa, puisto- ja pihatyössä sekä hautausmaalla. Kesätyöntekijät ovat toisen asteen opiskelijoita (lukiolaisia tai ammattikoululaisia), jotka ovat syntyneet viimeistään vuonna 2007. Kesätyöpalkka on 1 300 euroa kuukaudessa, kaupunki tiedottaa.

Kaupunki palkkaa myös korkeakouluharjoittelijoita yleishallintoon, rakennusvalvontaan, maankäyttöyksiköön sekä kirjastoon. Kesäharjoittelijoiden tulee opiskella yliopistossa tai korkeakoulussa ja opintoja tulee olla takana vähintään vuosi. Korkeakouluharjoittelijoiden palkka on 1 850 euron kuukaudessa.

Kauniaisten kaupunki hakee yhteensä kuusikausityöntekijää: kunnossapitoyksikköön 5 työntekijää sekä hautausmaalle 1 työntekijä. Kausityöntekijän tulee olla täysikäinen ja hänellä tulisi olla alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Kausityöntekijän palkka on 1 850 euron kuukaudessa.

Hakuaika päättyy 27.2.

Lue lisää:

kauniainen.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *