| YLEINEN - ALLMÄN

Stadens sommarjobb nu lediga att söka

Även i sommar anställer Grankulla stad ungdomar för olika sommarjobb.

Staden erbjuder arbetsuppgifter inom idrotts- och skoltjänsterna, medborgarinstitutet, park- och trädgårdsarbete samt på begravningsplatsen. Sommarjobbarna ska vara studerande på andra stadiet (dvs. gymnasium eller yrkesskola) och födda senast år 2007. Lönen för sommarjobbet är 1 300 euro i månaden, informerar staden.

Staden anställer också högskolepraktikanter inom allmänförvaltningen, byggnadsinspektionen, markanvändningen och biblioteket. Sommarpraktikanterna ska studera vid universitet eller (yrkes)högskola och ha minst ett år av studier bakom sig. Staden betalar 1 850 euro per månad i lön för praktikanterna.

Grankulla stad söker sammanlagt 6 säsongarbetare, 5 till underhållsenheten och 1 till begravningsplatsen. Säsongarbetaren ska ha fyllt 18 år och vara utbildad i branschen eller ha erfarenhet av motsvarande uppgifter. Lönen för säsongarbetarna är 1 850 euro per månad.

Ansökningstiden går ut 27.2.

Läs mera:

grankulla.fi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *